Az idő az egyetlen olyan dolog a világon amit nem lehet meg venni semmivel! Az elveszett időt nem lehet visszahozni! Használja ki okosan a rendelkezésre álló időkeretet, amiben sokat tud segíteni a GLABs időkapus rendszere.

Bíró Koppány AjtonyMLSZKSZ főtitkár

Tervezhetőség, átláthatóság. Ez a szoftver leegyszerűsíti a logisztika munkáját, megkímél a felesleges emailektől és telefonálástól. Ha nincs adat, akkor nincs kiszállítás. Egyszerűen visszakereshető egy korábbi kiszállítás és még exportálni is lehet.

Nagy CsabaRaktárvezető

A szoftver a bevezetését követően gyorsan bizonyított élesben is. A rakodások kiszámíthatóan zajlanak, így stabilan tudunk előre tervezni. Az alap funkciókon kívül a fejlesztő csapat egyedi megoldásokat is gyorsan képes implementálni.

GhibliBudapest

A problémáinkra megoldást nyújt, illetve az előzetesen hozzá fűzött elvárásainkat teljes mértékben hozta a rendszer. Üzleti partnerünk és alvállalkozói is elégedettek, mivel eleget tett a szoftver a vele szembe támasztott elvárásokat.

Masped Logisztika Kft.Budapest

Megtapasztalva azt, hogy mennyi időt és munkát spórol a cég az adminisztratív részen a fuvarkezelésnél, illetve sokkal átláthatóbbá és tervezhetőbbé tette a GLABs a rakodásokat, így mindenféleképpen ajánlani tudom a szoftvert. A szoftver mellé társul egy profi, fiatalos és segítőkész projekt és support csapat is, ami egy komplex egésszé teszi a GLABs-et.

CoolbridgeTata

Abszolút ajánljuk a GLABs-et. Nagyon nagy előnyötök a rugalmasság és a hozzáállás, ahogy hozzáálltok és gondolkodtok a vevő bőrébe bújva. A szoftver jó, nagyon intuitív, könnyen használható, vizuális.

ContinentalVeszprém

Napjainkban még nagyobb nyomás nehezedik az árutovábbítási hálózatokra, mely kizárólag folyamatos fejlesztésekkel, hatékonyság növelésével kompenzálható a vállalatok számára.

Régóta kerestem a magyar piacon professzionális megoldást a beérkező áruforgalom monitorozására. A raktár menedzsmentben kiemelten fontosnak tartom a be- és kimenő forgalom előrejelzését, az erőforrások tervezése miatt. A GLABs szoftver ezekre nyújtott komplex megoldást, megkönnyítve az operáció mindennapi munkáját. A GLABs projekt csapatának hála a bevezetés a tervezett időben zökkenőmentesen megtörtént. Azóta a szoftver folyamatosan fejlődik, bővül, új modulok, funkciók elérhetőek, akár személyre szabottan is. A lehetőségek határtalanok, a fejlesztők profik, minden haladó gondolkodású vállalatnak ajánlani tudom.

Varga RóbertLogisztikai és Raktár Manager