Mi a GLABs

Mi a GLABs? A GLABs egy logisztikai megoldás a gyártó és raktározó cégek számára, amellyel teljes körűen kezelhetik a telephelyen felmerülő összes szállítmányozási és rakodási feladatot.

  • TSM
  • YARD
  • TMS
  • TASK
  • Go:TAB
  • Hardver
  • TRUCK CALL
  • ANPR
  • MOBILE APP

Time Slot Management by GLABs

Online időkapu rendszer

Online időkapu szoftverünk tervezhetővé teheti a rakodásokat és a szállítások/járművek telephelyre érkezését. Így a rakodások előre meghatározott szabályok alapján történnek, a szabad rakodási kapacitás figyelembevételével.

Mutass többet

Yard by GLABs

Yard Management

Yard management szoftverünk kezelheti a telephely teljes tehergépjármű forgalmát. Szoftverünk kezeli a rámpára hívást, segíti a be- és kiléptetést, követi a rakodási állapotokat, valamint naplózza az összes munkafolyamatot.

Mutass többet

TMS by GLABs

Transport Management

Transport management szoftverünkkel átláthatóan kezelheti a szállítási feladatokat a szállítási igénytől a szállítási megbízás kiosztásán keresztül a végrehajtásig. A TMS támogatja a fuvarszervezés napi munkáját, továbbá megteremti a lehetőségét a fuvarszervezési feladatok kiszervezésére is.

Mutass többet

TASK by GLABs

Task Management

Task management szoftverünk használatával hatékonyan kezelheted a rakodáshoz közvetlenül vagy közvetve kapcsolódó feladatok kiosztását, utánkövetését és mérését a teljes telephelyen.

Mutass többet

Tablet by GLABs

GO:Tab

A Go:TAB a GLABs kifejezetten tabletre optimalizált felülete, hogy a telephely bármely pontjáról hatékonyan végezhesse munkáját. A felületeket ipari munkakörnyezethez optimalizáltuk, ami egyszerű, pár perc alatt könnyen megtanulható és szélsőséges körülmények között is jól látható.

Mutass többet

Hardver by GLABs

Hardverek

Szoftveres megoldásaink mellett hardver megoldásokkal is támogatjuk ügyfeleinket, amivel kiterjeszthetik a szoftver működését a telephely különböző pontjaira és a folyamatok különböző fázisaira, ezzel kialakítva egy professzionálisabb telephelyi működést.

Mutass többet

TRUCK CALL by GLABs

Kamionhívás

Hívja rámpára a rakodásra várakozó járművet egyszerűen a szoftverből, ezzel biztosítva a folyamatos, gördülékeny rakodási munkát. A sofőrök gyors értesítéshez használjon kültéri kamionhívó kijelzőt, kamionhívás sms értesítést, portai displayt, vagy a GLABs kamionhívó mobilapplikációt.

Mutass többet

ANPR by GLABs

Rendszám alapú automatikus telephelyi be- és kiléptetés

Kezelje automatizáltan a telephely gépjármű forgalmát. Rendszámfelismerő (ANPR) kamerák alkalmazásával és automata sorompó használatával automatizálhatja telephelyén a gépjármű be- és kiléptetési folyamatokat.

Mutass többet

MOBILE APP by GLABs

Kamionhívás Mobil Applikáció

Hívja rámpára a rakodásra várakozó sofőröket gyorsan, egyszerűen, nyelvi akadályok nélkül. A kétirányú kommunikációnak köszönhetően a sofőrök egyszerűen visszaigazolhatják ha elindultak a parkolóból a rakodás helyre, de azt is jelezhetik ha műszaki probléma miatt nem tudnak beállni rakodni.

Mutass többet