Transport Management by GLABs

Átfogó megoldás a saját szervezésű szállítások kezelésére

Transport Management szoftverünkkel átláthatóan kezelheti a szállítási feladatokat a szállítási igénytől a szállítási megbízás kiosztásán keresztül a teljesítésig. A TMS támogatja a fuvarszervezés napi munkáját, továbbá megteremti a lehetőségét a fuvarszervezési feladatok kiszervezésére is.

DEMO igénylése

Miért jó?

Szállítási igények kezelése

A GLABs Transport management segítségével szabályozottan kezelheted a telephelyeden felmerülő bejövő és kimenő szállítási igényeket, függetlenül attól melyik melyik részlegen merül fel a szállítási igény. Ezzel hatékonyabbá teheted a fuvarszervezés munkáját és csökkentheted a szállítási költségeket. A fuvarigény létrejöttétől nyomon követheted a szállítás aktuális státuszait.

Szüntesd meg az elvesző igényeket, vagy a rész információkkal leadott igények miatti fölösleges adminisztrációs munkát.

Fuvarszervezés támogatása

A fuvarszervezés pontos listát kap a szállításra váró fuvarigényekről, melyből egyszerűen és a lehető leghatékonyabban szervezheti meg a szállításokat. Ennek köszönhetően csökken a fuvarszervezés adminisztrációs feladata, növekszik a hatékonysága.

Szállítási feladatok kiosztása

A fuvarszervezés a megszervezett szállítási feladatokat egyszerűen kioszthatja a szállítást végző fuvarozó számára a szállítás minden fontos adatával együtt. Ezt követően már csak nyomon kell követni a szállítási és rakodási státuszok segítségével a teljesítést.

Eredményeink
számokban

További előnyök

Szállítási igény engedélyezés

A leadott igényeket üzleti egységek alapján elbíráláshoz is köthetők, így a fuvarszervezésnek csak a jóváhagyott igényekkel kell foglalkoznia a szervezés során.

Fuvarszervezés kiszervezése

A folyamatok, valamint a kommunikáció standardizálásával, egyszerűen kiszervezheti fuvarszervezési munkát harmadik félnek, ennek köszönhetően a külső fuvarszervező partnerek minden információt megkapnak a rájuk delegált szállításokkal kapcsolatban.

Időkapu integráció

A megszervezett és kiosztott szállítási feladatoknál a fuvarszervezésnek elgenedő az árufelvétel és az áruleadási határidőket meghatározni. Ez alapján a fuvarozó rugalmasan foglalhat időkaput a rakodáshoz.

FTL, LTL szállítások kezelése

A szállítási igények alapján, a fuvarszervezésnek megvan a szabadsága FTL, LTL, gyűjtő és terítő szállítások szervezésére.

Szállítási információ a fuvarigénylőnek

Mindenki számára a saját szállítása a legfontosabb. A lejelentett igények állapotait az igénylők valós időben nyomon követhetik, így nem terhelik fölöslegesen a fuvarszervezési részleget a folyamatos információ kéréssel.

Ismerd meg, hogy működik egy tervezhető telephely!

Kérj Transport Management Demo-t!

DEMO igénylése

Nézz bele az Transport Management szoftverbe

Vélemények a GLABs-ről

Kezeld Te is egyszerűen a telephelyed saját szervezésű szállításait!

Kérj Transport Management Demo-t!

    A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező