Time Slot Management by GLABs

Tedd tervezhetővé a telephelyed rakodásait GLABs időkapuval!

Online időkapu szoftverünk tervezhetővé teheti a rakodásokat és a szállítások/járművek telephelyre érkezését. Így a rakodások előre meghatározott szabályok alapján történnek, a szabad rakodási kapacitás figyelembevételével.

DEMO igénylése

Miért jó?

Várakozó kamionok kezelése

Időkapu használatával hatékonyan csökkentheted a rakodásra várakozó tehergépjárművek számát. A rakodási időpontok ismeretében a sofőrök legtöbb esetben csak a rakodás kezdetére érkeznek a telephelyre. Így csökken a várakozási idő hossza és ezzel a parkolóban várakozó tehergépjárművek száma.

Kevesebb várakozó kamion, kevesebb probléma.

Rakodás tervezés

Tedd tervezhetővé raktáradban az előkészítési és rakodási munkát. Adj lehetőséget partnereidnek a rakodások előzetes regisztrácójára és időpontfoglalásra. Time Slot Management szoftverünk a szabad rakodási kapacitás függvényében és a paraméterezhető foglalási szabályrendszerek alapján gondoskodik róla, hogy egyszerre csak annyi fuvarozó érkezzen telephelyedre, amennyit raktárad ki is tud szolgálni.

A regisztráció nélkül érkező sofőrök pedig érkezéskor azonnal megkapják rakodásaik várható időpontját.

Automatikus értesítések

Különböző események hatására a GLABs Time Slot management automatikus értesítéseket (hiányzó foglalási adatok, időpont jóváhagyás, rakodási adatok módosítása, tehergépjármű érkezés, rakodás státusz változás stb.) küld a rakodásban érintett szereplő számára. Ezzel hatékonyabbá teszi az információ áramlást a rakodásban résztvevő szereplők között és csökkenti az adminisztrációs munkát.

Állásdíj költségek

A jogos állásdíj költség legkritikusabb pontja, az állásidő kezdetének meghatározása annak mérése. GLABs időkapuval a fuvarozók olyan időpontokra érkezhetnek, amikor raktárad a rendelkezésre álló szabad kapacitás alapján ki is tudja szolgálni a rakodást. Szoftverünkkel az állásidőket pontosan mérheted és ezzel az állásdíj költségeket minimálisra csökkentheted.

Sőt, túl korai érkezés esetén, akár parkolási díjat is felszámolhatsz a parkolót foglaló tehergépjárműveknek.

Eredményeink
számokban

Átlagos rakodás előtti várakozási idő (óra)

Az átlagos rakodás várakozási idő változása a szoftver bevezetését követően. Egy konkrét GLABs ügyfélnél mért adatok alapján

Állásdíj fieztés mértéke

Az állásdíj költség alakulása a szoftver bevezetését követően. Egy konkrét ügyfél kimutatása alapján

Érkezések száma órás bontásban

Szállítások érkezése egy napot figyelembe véve órás bontásban. Egy konkrét ügyfél kimutatása alapján azonos forgalmú időszak összehasonlítása alapján

Eredményeink számokban

További előnyök

Kapacitás problémák és túlterheltség kezelése

Rakodási erőforrások kezelésével partnerei kizárólag a szabad rakodási kapacitás erejéig foglalhatnak időpontot rakodásra, így redukálhatók a túlterhelt időszakok a raktárban. A terhelés egyenletes elosztásával könnyebben tervezhető a létszám ütemezés, ezáltal a dolgozói munkavégzés is.

Dokumentumkezelés egyszerűsítése

A szállítmány adatai mellett a dokumentumok is feltölthetők a Time Slot Management rendszerbe, így egyszerűen és biztonságosan osztható meg a szállításban érintett résztvevőkkel már a szállítás érkezése előtt.

Mérhető és optimalizálható folyamatok kialakítása

A teljes rakodási folyamat rögzítésre és mérésre kerül a szoftverben, így percre pontosan kimutatható a rakodási időintervallum, amely alapján könnyedén mérhető a rakodási teljesítmény.

Rugalmas rakodás szabályozás

Adminisztrációs terhek és jelentős kommunikációs munka nélkül szabadon módosíthatod az egy időpontra érkező autók számát, a telephelyed nyitvatartását (műszakok megadása), valamint a rakodási szabályokat az aktuálisan rendelkezésre álló szabad rakodási kapacitás alapján. Ezzel rugalmasan követheted a hirtelen változó piaci igényeket és megőrizheted a hatékonyságodat.

Extra fuvardíj költségek csökkentése

Szabadulj meg az extra fuvarok extra költségeitől a rakodások pontosabb tervezésével. Határozd meg előre az árufelvétel időpontját, így a fuvarozónak csak azok az időpontokra regisztrálhatnak, amikor már biztosan felvehető a teljes szállítmány. Így elkerülhetők azokat az esetek, amikor a fuvarozó jelentős várakozásra kényszerül a nem tervezett raktári operációk miatt.

Ismerd meg, hogy működik egy tervezhető telephely!

Kérjen demo-t, hogy megtapasztalhassa Önnek miben tud segíteni TSM szoftverünk!

DEMO igénylése

Szoftvermegoldások a Masped Logisztikánál

Masped Logisztika Kft. 2020-ban vezette be a GLABs online Időkapu (TSM) és a Yard Management megoldásait. A vállalat logisztikai igazgatója elmondja, hogy milyen előnyökre tettek szert a napi operációjukban a GLABs szoftverekkel.

Nézz bele az Időkapu szoftverbe

Vélemények a GLABs-ről

Ismerd meg, hogy működik egy tervezhető telephely!

Kérjen demo-t, hogy megtapasztalhassa Önnek miben tud segíteni TSM szoftverünk!

    A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező