YARD by GLABs

Irányítsd telephelyed teherforgalmát GLABs Yard management szoftverünkkel!

Yard Management szoftverünk kezelheti a telephely teljes tehergépjármű forgalmát. Szoftverünk kezeli a rámpára hívást, segíti a be- és kiléptetést, követi a rakodási állapotokat, valamint naplózza az összes munkafolyamatot.

DEMO igénylése

Miért jó?

Portai feladatok kezelése

Yard management megoldásunkkal a porta egyszerűen kezelheted a rakodásra érkező járműveket. Az előre meghatározott munkafolyamatok alapján a porta azonosíthatja, érkeztetheti, dokumentálhatja, ellenőrizheti be és kiléptetheti a járműveket.

Az egyszerűbb és gyorsabb azonosítással és a gyors információáramlással jelentősen rövidíthető a kamionok telephelyen töltött, és a rakodások átfutási ideje.

Raktári munka

A járművek érkezéséről az egész telephely azonnal információt kap, így az érkezést követően a raktár át is veheti a járművek irányítását, amivel jelentősen növelhető a rakodások hatékonysága. A Yard management segítségével rakodások tervezése és irányítás egyszerű és átláthatóvá válik.

A rakodási folyamatokhoz igazodva, szoftverünk segíti a hatékony folyamatok irányítását és ellenőrzését.

Kamion hívás

Kommunikálj egyszerűen, nyelvi akadályok és fizikai távolságok nélkül a rakodásra érkező sofőrökkel. A várakozó kamionokat yard management kamion hívás moduljával, kamionhívó displayen, SMS-ben, kültéri kijelzőn, vagy akár a porta irányításával 2 kattintással rakodásra hívhatod.

Hamarosan pedig mobil applikációnk és segíti majd a kommunikációt a telephelyedre érkező sofőrökkel.

Kimutatások

A folyamatok hatékonyabbá tételéhez, pontos számok és kimutatások kellenek. Yard management szoftverünk minden munkafolyamatot és státuszváltozást időbélyeggel naplóz, így megteremi a lehetőségét olyan statisztikák elkészítéséhez, amelyek már segítenek az operáció gyenge pontjainak felderítésében és a hatékonyság növelésében. Egyértelműen kimutathatóvá válnak a szűk keresztmetszetek a raktári operációban, továbbá a beszállítói struktúrában is.

Ezt követően már a csak a KPI-ok meghatározása és rendszeres ellenőrzése a feladat.

Eredményeink
számokban

Átlagos rakodás előtti várakozási idő (óra)

Az átlagos rakodás várakozási idő változása a szoftver bevezetését követően. Egy konkrét GLABs ügyfélnél mért adatok alapján

Állásdíj fieztés mértéke

Az állásdíj költség alakulása a szoftver bevezetését követően. Egy konkrét ügyfél kimutatása alapján

Érkezések száma órás bontásban

Szállítások érkezése egy napot figyelembe véve órás bontásban. Egy konkrét ügyfél kimutatása alapján azonos forgalmú időszak összehasonlítása alapján

További előnyök

Jármű érkeztetés

Az előzetesen rakodás regisztráció alapján minden érkező szállító könnyen azonosítható, ellenőrizhető és érkeztethető. Check-in terminál megoldásunk használatával pedig az érkeztetés önkiszolgáló felületen érintkezésmentesen és teljesen automatizáltan is történhet.

Kamion hívás, rámpára hívás

Hívja rámpára közvetlenül a szoftverből egy kattintással a rakodásra várakozó járművet, ezzel biztosítva a gördülékeny rakodási folyamatot. A rámpára hívás a kamionhívó kijelzőn és a sofőr telefonján (SMS-ben) is azonnal megjelenik, ezzel is gyorsítva (valamint a humán portai erőforrást kihagyva) a hívás folyamatot.

Mindenre kiterjedő telephely felügyelet

A biztonsági szolgálatot a yard managementben meghatározott szabályok, nyomtatványok és ellenőrzési funkciók segítik a teherforgalom érkeztetésében valamint be- és kiléptetése folyamán.

Rakodás management

A rakodási folyamat már az érkezés előtt elkezdődik. A raktárnak lehetősége van a rakodások előzetes megtervezésére és a folyamatban lévő rakodások valós idejű követésére. A rakodási idő mérhető és naplózható a yard management szoftverben. A megfelelő KPI-ok alapján értékelhető, javítható a rakodási folyamat.

Raktár értesítése érkezésről

Az érkezések regisztrációja alapján az érintett munkatársak azonnal értesülnek egy új jármű érkezéséről, ami hatékony segítség a rakodások tervezésében, prioritások felállításában, a várakozási idő csökkentésében, valamint az információvesztést elkerülésében.

Az erre a célra kialakított raktár display hatékonyan támogatja a raktári dolgozók napi munkavégzését. Tudjon meg többet!

Késés előrejelzés

A késések és csúszások nem jelentenek problémát jól szervezett raktárban, ha az már előre ismert. Várható késés esetén a fuvarozók/speditőrök átfoglalhatják rakodásaikat, vagy ha ez már nem lehetséges, jelezhetik a várható késéseket, ami segíti a raktár munkaszervezését és a késő rakodás rugalmas kezelését.

Nem tervezett érkezések

A kis csomagokat hozzák és viszik, minimális raktári erőforrás igénybevétellel. A csomagfutárok, előzetes regisztráció nélkül érkezhetnek a telephelyre és egyszerűsített regisztrációval léphetnek be a telephelyre, valamint hagyhatják el azt. Ez a megoldás a futárok rugalmas kezelése mellett is biztosítja a telephelyi forgalom irányítását, naplózását és pontos mérését, segítségével elérhető a teljes telephelyi kontrol.

Kontrolláld a teljes telephelyet! Hogyan?

Kérj Yard Management Demo-t!

DEMO igénylése

Szoftvermegoldások a Masped Logisztikánál

Masped Logisztika Kft. 2020-ban vezette be a GLABs online Időkapu (TSM) és a Yard Management megoldásait. A vállalat logisztikai igazgatója elmondja, hogy milyen előnyökre tettek szert a napi operációjukban a GLABs szoftverekkel.

Nézz bele a Yard Management szoftverbe

Vélemények a GLABs-ről

Kontrolláld a teljes telephelyet! Hogyan?

Kérj Yard Management Demo-t!

    A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező