MOBILE APP by GLABs

Kamionhívás mobil applikáció

Új fejlesztésünkkel már a kamionfülkékben is ott vagyunk. Hívja rámpára a rakodásra várakozó sofőröket gyorsan, egyszerűen, nyelvi akadályok nélkül. A kétirányú kommunikációnak köszönhetően a sofőrök egyszerűen visszaigazolhatják ha elindultak a parkolóból a rakodás helyre, de azt is jelezhetik ha műszaki probléma miatt nem tudnak beállni rakodni.

DEMO igénylése

Előnyök

  • Rakodásra hívás kültéri kijelző vagy SMS küldése nélkül, ingyen
  • Kétirányú kommunikációval a sofőr és a telephely között (hívás visszaigazolás)
  • Inaktivitás esetén folyamatos jelzés
  • Közvetlen kommunikáció a sofőrrel
  • Kommunikációs és nyelvi nehézségek megszüntetése
DEMO igénylése

Miért jó?

Rakodási adatok

A rakodásra érkező sofőr, a bejelentkezést követően a saját telefonján a GLABs kamionhívás applikációban is láthatja a rakodás adatait és az ahhoz kapcsolódó fontosabb információkat.

Kamionhívás

A GLABs Yard Management modulban indított rámpára hívás, automatikusan megjelenik a sofőr telefonján a kamionhívás applikációban és addig jelez, amíg a sofőr vissza nem igazolja, hogy elindult rakodni a rámpára.

Rámpára hívás visszaigazolás

A sofőr a kamionhívás applikáción keresztül visszaigazolhatja a hívást és jelezheti, hogy elindult a rakodási helyre, vagy jelezheti ha akadályozza valami a rakodás megkezdésében. A sofőr visszajelzése megjelenik a szállítási ügyintézők számára a rakodás adatlapon, valamint a raktárban kihelyezett raktár displayeken.

Egy nyelven beszélünk

A sofőrök HU, EN, DE, PL, RO nyelven használhatják az applikációt, és kapják meg az értesítéseket, amivel áthidalhatóvá válnak a nyelvi nehézségek.

Az applikáció nyelve az igények alapján folyamatosan bővül.

Android és iOS támogatás

A GLABs kamionhívás applikáció Android és Apple eszközökre érhető el.

Folyamatosan fejlődik

A kamionhívás applikáció jövőben fejlesztései között szerepel a rakodásra váró járművek GPS alapú helyzetmeghatározása, a mobil self-check-in, a valós idejű üzenetküldés a sofőr számára, valamint a sofőr támogatása a telephelyen.

Vélemények a GLABs-ről

Kommunikálj egyszerűen a sofőrökkel. Hogyan?

Kérj Demo-t, és megmutatjuk a Kamionhívás MobilApp-ban!

    A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező