ANPR by GLABs

Rendszám alapú automatikus telephelyi be- és kiléptetés

Kezelje automatizáltan a telephely gépjármű forgalmát. Rendszámfelismerő (ANPR) kamerák alkalmazásával és automata sorompó használatával automatizálhatja telephelyén a gépjármű be- és kiléptetési folyamatokat. A rendszámfelismerő rendszerrel kiegészített GLABs YARD azonosítja a kapuhoz érkező járművet és az előre meghatározott szabályrendszer alapján a jogosultakat automatikusan be- vagy kiengedi, valamint közben beléptetés vagy kilépteti a telephelyről. Az automatikus tehergépjármű be- és kiléptetéssel segítheti vagy akár teljesen ki is válthatja a helyi portaszolgálatot.

DEMO igénylése

Előnyök

  • Költségmegtakarítás a portaszolgálat részleges vagy teljes kiváltásával
  • Automatizált gyors be- és kilépési folyamatok jogosultság ellenőrzéssel
  • A telephelyi jármű forgalom naplózása és dokumentálása
  • Saját gépjárművek és kivételek egyszerű kezelése
  • Parkoló management
  • Parkolási idő, várakozási idő, rakodási idő kimutatások

Miért jó?

Rakodásra érkező járművek kezelése

Határozza meg Ön kik és milyen feltételekkel hajthatnak be a telephelyére! Engedélyezheti, hogy minden érkező jármű beléphet a telephelyre a belépés automatikus naplózása mellett, de azt is kikötheti, hogy csak a GLABS Time Slot Managementben előre regisztrált, így időpontra érkező tehergépjárművek jogosultak belépni a foglalt időszakban, vagy azt is meghatározhatja, hogy a raktár által rámpára hívott járművek hajthatnak be a sorompón. A kivételek pedig csak erősítik a szabályt, amiket szintén kezelhet a rendszer segítségével.

Távozó járművek kezelése

Határozza meg Ön ki és milyen feltételekkel hagyhatják el a telephelyét. Engedélyezheti, hogy minden jármű kihajthat a telephelyről a kilépés naplózásával, de akár azt is kikötheti, hogy csak a GLABs Yard Managementben nyilvántartott, befejezett/lezárt rakodási státuszú tehergépjárművek jogosultak elhagyni a telephelyét.

Zónák kezelése

Határozzon meg telephely zónákat és alakítsa ki ez alapján az érkező és távozó járművekre vonatkozó be- és kilépési, valamint beléptetési és kiléptetési szabályokat. A rendszámfelismerő kamera rendszer és az automata sorompók gondoskodnak róla, hogy egy területen csak az engedélyezett járművek tartózkodjanak.

Saját gépjárművek kezelése

Az idegen gépjárművek mellett meghatározhatja a saját, vagy rendszeresen érkező járműveket körét, akik függetlenül az időkapu foglalástól, vagy rakodási státusztól bármikor beléphetnek a telephelyre, vagy kihajthatnak onnan. A rendszámfelismerő kamera (ANPR) természetesen ezeket a mozgásokat is naplózza.

Parkolási zónák és kapacitások

Parkolási zónák és kapacitások kialakításával kezelheti a telephely forgalmának mértékét, a parkolók telítettségét és fenntarthatja a biztonságos és kezelhető telephelyi forgalmat.

Portaszolgálat kiváltása

Váltsa ki a telephelyén működő portaszolgálatot. Az automata járműbeléptetési rendszert egészítse ki kaputelefonnal, amivel távolról, akár több telephely ügyintézését központosítva kezelheti a problémás járműveket. Ezzel jelentős költséget takaríthat meg a tehergépjármű beléptetési és kiléptetési folyamatokban.

Vélemények a GLABs-ről

Ismerd meg hogy működik egy tervezhető telephely!

Kérj Transport Management Demo-t!

    A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező